Baby gaver – en Guide for mænd

Køb gaver til babyer kan være en vanskelig akkord for mænd, især for enlige mænd. Efter alt, hvordan kan en mand, der har ingen børn vide, hvad de bedste Baby gaver er? Med denne artikel håber jeg at hjælpe mænd med at tage nogle af mystik ud af shopping for Baby gaver. Baby brusebad gaver kan være simple eller elegant, traditionelle eller kreative og personlige. Vælg med kreativitet og omhu. Mulighederne er uendelige.

Kontrollere registreringsdatabasen. En masse mødre gør det samme for baby brusebad de altid har gjort for bryllup brusere og det er at oprette et register, en liste over emner hun ved hun får brug for. Ved at vælge noget, der er på listen, du undgå at skulle træffe et valg på alle. For en mand, det er altid det bedste valg!.

Brug din erfaring som en forælder (eller spørge nogen, du kender, der har børn): Hvis du er forælder, tænker tilbage på hvad du kunne have gjort uden. Hvis du ikke er en forælder, så tal med en af dine venner der er. De kan hjælpe dig med at vælge den rigtige Baby gave.

Spørg de nye forældre til at give dig en liste over ting, de kan bruge. Hvis du er gode venner med dem, de vil ikke mind dig beder og kan selv sætte pris på det faktum, at du ønsker at købe dem en Baby gave de virkelig kan bruge. Kig rundt og forestille sig, hvad de har brug for, ligesom bilsæder, front luftfartsselskaber mv.

Gå ind i en gruppe til at købe babymøbler og klapvogne. Dette er perfekt til mænd, der ikke har en anelse! Spørg nogle af dine venner hvad de får som en Baby gave og spørge dem, hvis de ønsker at opdele omkostningerne ved en dyrere Baby gave.

Monogram et element. En billedramme, en hagesmæk, Baby sølvtøj, noget lignende, der kan være en stor baby gave, der er både nyttige og skattede.

Baby Gavekurve. Shop rundt for små ting du kender forældrene, og nyfødt skal. Baby pulver, Baby Lotion, Baby Shampoo, bleer og andre små elementer i en dejlig Baby gavekurv er altid et sikkert valg.

Personlige baby sang CD. Nu er dette en unik gave! Gå til og du kan bestille en CD med sange, der faktisk bruger barnets navn i sangene!

Købe børnestørrelse smykker: armbånd, halskæder, ID-armbånd, slips barer og manchetknapper, gøre en stor Baby gave lavet for spædbørn gør stor Baby gaver.

Vælge tøj i størrelse 3 måneder eller større. Foregribe, at baby snart vil vokse ud af tøjet normalt købt på en baby brusebad kan bedes forældrene umådeligt. Omfatte gave kvitteringer hvis det er muligt, så de kan byttes, hvis du har mistanke om du har forfærdelige smag, eller hvis de skal bare have dem i en anden størrelse.

Begynd barnets biblioteket med en bog. Vælg en af klassikerne for børn, Peter Plys og andre bøger er en stor Baby gave. Sæt et navneskilt i frontdækslet for et personligt touch.

Give barnet en opsparing obligation. Starte deres college fond med en opsparing obligation og gaven er virkelig for barnet. Forældre vil værdsætte gaven og det vil tilskynde dem til at tilføje til det, som årene går. Få dem i gang tidligt!

Vi håber, Tips om at købe en Baby gave er nyttige for dig. Der er flere tips for at købe Baby gaver på tage tid til at vælge den rigtige gave, og det vil være meget værdsat.

Leave a Reply