Dine egne produkter kan gøre dig rig

Selvom der er fordele ved at sælge andre folks produkter og tjenesteydelser, er der også ulemper. Manglen på eksklusive rettigheder til din egen proprietære produkt kan for eksempel betyde, at du er bare en af tusinder sælger de samme ting. Overdreven konkurrence kan forårsage du at droppe dine priser og at tabe salg, hvilket påvirker dit overskud og cash flow, der er så afgørende for din business overlevelse.

Af denne grund, kan du beslutte at udvikle din egen proprietære produkter og tjenester, enten udelukkende eller som supplement til din linje af andre folks produkter.

Når du har oprettet din egen proprietære produkt, kunne du bruge millioner i fremstilling og markedsføring omkostninger. Du kunne gå konkurs, før du selv havde din første salg.

Her, så er bare et par billige måder at drage fordel af at sælge dine egne proprietære produkter og tjenester.

1. licenser

I stedet at finansiere fremstilling og markedsføring af din opfindelse, hvorfor ikke giver licens til et firma med ekspertise og kapacitet kræves? Du vil derefter modtage royalties til gengæld for din idé.

2. eksport

Eksportere dit produkt til andre lande kan markant øge dit salg. Ansætte en eksportere Management Agent kan holde dine faste omkostninger.

3. tilbyde provisioner og gebyrer, finderne’

Rekruttere uafhængige sælgere og agenter. Tilbyde provisioner og gebyrer, finderne for at sælge dine produkter og tjenester.

4. online auktioner

Du kan også sælge din egen proprietære produkter via Internet auktion sites som eBay eller Yahoo! Auktioner.

5. start din egen Lektor eller Affiliate Program

Flere websteder og distributører, der sælger dit produkt kan resultere i øget salg og fortjeneste. I modsætning til konventionelle advertising betaler affiliate programmer kun for ydeevne. Kommissioner bliver ikke udbetalt medmindre salg er foretaget.

6. at deltage i Joint Ventures

Joint venture ordninger kan være rentable. Som et eksempel, kunne du tilbyde en provision på det succesfulde salg af dit produkt, omtalt i en andens e-zine eller nyhedsbrev.

Den ovenstående liste af low-cost måder at tjene penge fra din egen proprietære produkter og tjenester er på ingen måde udtømmende. Men det helt sikkert illustrerer, med en vis indsats, dine egne produkter kunne gøre dig rig.

Leave a Reply