Sådan låner du billigst penge til drømmerejsen

Sommeren i Danmark har været bedre end normalt, og derfor er mange blevet hjemme fra ferie. Det betyder, at der er rig mulighed for at gøre sig en god handel, hvis du køber en afbudsrejse nu. Har du fået trang til den sydlandske kultur, men har du problemer med at finansiere rejsen? Så er denne artikel lige noget for dig. Her gennemgår vi nemlig, hvordan du billigst låner penge til ferien.

Kend dine behov

Inden du går på jagt efter de bedste lån, så er det vigtigt, at du kender dine behov. Du skal vide, hvor mange penge du cirka skal låne, samt hvor hurtigt du kan betale dem tilbage igen. Det kan være en fordel at lægge et budget, hvor du får fundet dit rådighedsbeløb. Det er nemlig de penge, du har at betale lånet tilbage af.

Sammenlign og ansøg altid flere lån

Når du skal låne penge, så bør du aldrig stille dig tilfreds med blot et enkelt lånetilbud. Vi anbefaler, at du altid ansøger mindst 3 forskellige lån. Du skal gøre dette, fordi at du først kender de faktiske omkostninger ved lånet, hvis du bliver godkendt og får en endelig låneaftale. Renten er nemlig baseret på din kreditvurdering. Derfor vil du ofte opdage, at det sted du troede var billigst, ikke er det alligevel. Det gode ved at vælge et forbrugslån uden om banken er, at du får svar på din ansøgning inden for få timer. Det tager derfor ikke flere dage for dig at indhente låneaftaler.

Husk altid at sammenligne de forskellige lån meget grundigt. Det kan være en god idé at læse hele låneaftalen igennem og notere alle gebyrer, renter med videre. For mange kan det virke meget uoverskueligt at skulle læse sådan en aftale. Kender du en person, der har styr på finansielle begreber, kan det være en god idé at få vedkommende til at kigge på aftalerne. Han/hun vil helt sikkert også kunne rådgive dig omkring, hvilket lån der passer bedst til din situation.

Hvis du ikke ønsker at låne penge

Ønsker du ikke at låne penge til rejsen, så kan du heldigvis stadig spare nogle penge. Hvis du blot gerne vil afsted på ferie, kan du nedsætte dine krav hotel og samt flyvetidspunkter. Det er altid billigere at flyve tidlig morgen og sen aften. Er du vågen og holder et grundigt øje med markedet inden for afbudsrejser, vil du også kunne gøre et rigtig godt køb. Det er dog først til mølle, så derfor skal du aldrig tøve alt for længe, hvis du finder en rejse, der matcher dine krav. Du kan eventuelt opsætte forskellige rejseagenter, så du bliver mindet om, hvis der kommer en rejse, der lever op til dine krav.

Tit kan der også være penge at spare ved at vælge all inclusive. Det kan nemlig hurtigt blive dyrt at spise ude hver eneste aften. Ved all inclusive kan du spise alt det du har lyst til, og du får dækket alle dine måltider.