Tips om skabelsen af en vindende præsentation

Forskellen mellem en kedelig præsentation og en, der efterlader et publikum ophidset og ønsker flere oplysninger kan ofte findes i forberedelsen og detaljer.

Hvis du vil sørge for dit publikum får din besked næste gang du giver en præsentation, tage et kig på disse enkle tips og værktøjer:

• Stop og Overvej dit publikum. Hjælpe dem med at slappe af og fokusere på din præsentation. For eksempel, forfriskninger kan hjælpe med at holde dit publikum alarm- og vil helt sikkert blive værdsat. Og hvis din præsentation er længere end 30 minutter, synes om, herunder en pause, så folk kan tjekke ind med deres kontorer for enhver hastemeddelelser.

• Bliver til en historiefortæller. Ifølge Cliff Atkinson, forfatter til “Beyond punkttegn,” Tænk på præsentationen som en historie du ønsker at fortælle.

Start ved at skrive et script, der skitserer din historie. Dette vil hjælpe dig med at fokusere dine ideer og finde ud af hvad du vil sige og hvordan man siger det. Bruge dette script til at skitsere dine dias, derefter tilføje ord og visuals.

• Jazz op din PowerPoint-præsentation. Du kan nemt slå flade, livløse PowerPoint dias i en højpoleret præsentation ved hjælp af Ovation software, fra et firma kaldet Serious Magic.

Denne software tilbyder de samme visuelle effekter du ser på tv, såsom subtile bevægelse baggrunde, høj opløsning tekst og dynamiske overgange.

Det er nemt at brug-du skal blot slippe din PowerPoint-fil i bifald, vælge et tema og din plain dias er omdannet til et visuelt spændende præsentation designet til at holde dit publikums opmærksomhed. Softwaren indeholder også en teleprompter og timer, så du ikke behøver at bekymre sig om glemmer din ord eller kører sent. Hvis du vil vide mere, besøg deres websted på

• Afprøve, øve- og øve igen. Sørg for at efterlade masser af tid til at øve. Gøre flere praksis sessioner ved selv at blive fortrolig med materialet og arbejde på dit tempo og timing.

Bede kolleger og venner til at sidde på en session og give dig feedback. Efter at gøre endelige ændringer, gøre en tør gennemgangen at sørge for du har alt hvad du behøver, herunder udstyr og uddelingskopier, at gøre din præsentation, der kører problemfrit.

• Sidste øjeblik tips at huske. På den store dag, når du er klar til at præsentere, Sørg for at gøre øjenkontakt med dit publikum, smil, slappe af- og nyde dig selv.

Eksperter foreslår, at tænke på præsentationen som en historie du ønsker at fortælle publikum.

Leave a Reply